Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Bedrukte airhockeytafel

Bij airhockeytafel.nl kunt u een airhockeytafel bedrukken in uw eigen stijl. Wij voorzien de vier zijden rondom de airhockeytafel van een full color print met uw ontwerp. Als u een bestelling plaatst sturen wij u de afmetingen van de te bedrukken panelen. U kunt zo een ontwerp maken voor uw eigen gepersonaliseerde airhockeytafel.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 1. Bedrukte airhockeytafeltafel
  Bedrukte airhockeytafeltafel
  Art.nr. (SKU): PEG-CUSTOM-MADE-AT
  € 429,00

Airhockeytafel bedrukken

Steeds vaker kiezen bedrijven voor een speeltafel in de kantine of op kantoor. Het bedrukken van een airhockeytafel is een uniek stukje exposure. U kunt uw airhockeytafel bedrukken met een logo of slogan. Een mooie print is natuurlijk ook heel gaaf.  U kunt een bedrukte airhockeytafel ook op uw beursstand plaatsen of als relatie geschenk cadeau geven bij de opening van een nieuw kantoor.

 

U kunt op een ludieke manier uw boodschap promoten en het stimuleert ook nog eens om actief en sociaal te ontspannen na een lange dag werken.  

 

U kunt kiezen uit 4 airhockeytafels die wij voor u kunnen bedrukken. De 2 korte en de 2 lange zijden worden voorzien van u een bedrukking in de door u ontworpen stijl. Om een goede kwaliteit te garanderen vragen wij het ontwerp aan te leveren in minimaal 200dpi.

 

Na ontvangst van uw ontwerp gaan wij aan de slag. De gemiddelde levertijd voor een bedrukte airhockeytafel is 1-2 weken.