Leveringsinformatie rondom Coronavirus!
Wij leveren volgens aangepaste levertijden, uw bestelling kan vertraging oplopen. Ivm onvoorziene drukte is niet alles op voorraad mail ons svp voor actuele voorraden.
Bel ons +31 (0)546 30 50 74

Gratis verzending boven de €59,-

Airhockeytafels

Airhockeytafel.nl is de specials op het gebied van airhockeytafels. U vind bij Airhockeytafel.nl een ruim en zorgvuldig samengesteld aanbod airhockeytafels. Wij hebben diverse mogelijkheden voor hobby thuis gebruik, bij u op de zaak, verenigingen, instellingen of openbare gelegenheden. De bekende a merken zoals Buffalo, Topshot, Heemskerk en Garlando vind u bij ons. Om het wat makkelijker voor u te maken hebben wij de airhockeytafels onderverdeeld in twee categorieën. Recreatief is hoofdzakelijk voor hobby thuis gebruik maar de duurdere tafels in deze categorie kunnen ook goed intensief bespeeld worden door jong en oud. De tafels die onder de categorie professioneel vallen zijn hufterproof en voor commerciële doeleinden te gebruiken.

Airhockeytafels met muntinworp

Op onze webwinkel vindt u diverse airhockeytafels met muntinworp. Voor de meeste tafels kunt u kunt uw voorkeur doorgeven voor 50 eurocent, 1 euro, 2 euro, of muntjes (tokens).

*Houdt rekening met een levertijd van 2 tot 3 weken na ontvangst van uw betaling.

Outdoor Airhockeytafel

Wij hebben ook airhockeytafels voor permanent buitengebruik. De Airhockeytafels zijn bestand tegen weersinvloeden.

Bij Airhockeytafel.nl vindt u altijd de airhockeytafel die aansluit op uw wensen. Heeft u vragen of twijfelt u welk model het beste bij u past, neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige collega’s helpen u graag bij het maken van de beste keuze!

12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina