Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Mini Airhockey

Mini airhockeytafel

Airhockey is een eenvoudig en toegankelijk tafelspel voor jong en oud. Het wordt gespeeld met twee personen en het doel is om de juiste combinatie te vinden tussen strategie, behendigheid en kracht. Een ideale bezigheid in een sportkantine, bedrijf of op school. Een echte airhockeytafel is erg groot en neemt veel ruimte in beslag. Heb je altijd al een eigen airhockey tafel gewild? Dan is een mini airhockeytafel iets voor jou!

Airhockey in het klein

Een mini airhockeytafel is een tafelmodel voor airhockey. Het geheel zet je op een normale tafel en je kan een portje airhockey spelen! De mini airhockeytafel is zeer geschikt voor jonge kinderen en ook te gebruiken voor oudere spelers. Onze mini airhockeytafel is voorzien van een krachtige motor die de puck snel over het speelveld blaast. Bent u op zoek naar een airhockeytafel maar wilt u niet te veel ruimte in beslag nemen? Dan is de mini airhockeytafel dé oplossing voor u!

Bekijk het aanbod in mini airhockeytafels voor de tafel die bij u en uw omgeving past. Wij bieden hoge kwaliteit, snelle levering, scherpe prijzen en “niet goed – geld terug” garantie! Voor meer informatie of een passend advies kunt u contact opnemen met Airhockeytafel.nl!