Leveringsinformatie rondom Coronavirus!
Wij leveren volgens aangepaste levertijden, uw bestelling kan vertraging oplopen. Ivm onvoorziene drukte is niet alles op voorraad mail ons svp voor actuele voorraden.
Bel ons +31 (0)546 30 50 74

Gratis verzending boven de €59,-

Mini Airhockey

Mini airhockeytafel

Airhockey is een eenvoudig en toegankelijk tafelspel voor jong en oud. Het wordt gespeeld met twee personen en het doel is om de juiste combinatie te vinden tussen strategie, behendigheid en kracht. Een ideale bezigheid in een sportkantine, bedrijf of op school. Een echte airhockeytafel is erg groot en neemt veel ruimte in beslag. Heb je altijd al een eigen airhockey tafel gewild? Dan is een mini airhockeytafel iets voor jou!

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Airhockey in het klein

Een mini airhockeytafel is een tafelmodel voor airhockey. Het geheel zet je op een normale tafel en je kan een portje airhockey spelen! De mini airhockeytafel is zeer geschikt voor jonge kinderen en ook te gebruiken voor oudere spelers. Onze mini airhockeytafel is voorzien van een krachtige motor die de puck snel over het speelveld blaast. Bent u op zoek naar een airhockeytafel maar wilt u niet te veel ruimte in beslag nemen? Dan is de mini airhockeytafel dé oplossing voor u!

Bekijk het aanbod in mini airhockeytafels voor de tafel die bij u en uw omgeving past. Wij bieden hoge kwaliteit, snelle levering, scherpe prijzen en “niet goed – geld terug” garantie! Voor meer informatie of een passend advies kunt u contact opnemen met Airhockeytafel.nl!