Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Zakelijke aanvragen

Airhockeytafel kantoor

Opzoek naar een airhockeytafel voor op het kantoor? Dit is een echte must have! Iedere werknemer houdt ervan om even achter dat scherm weg te stappen. Voor de aankoop van een airhockeytafel voor op het kantoor zit u bij Speelplezier-online.nl helemaal op de juiste plek.

Ook voor de collega’s op de werkvloer is het erg belangrijk dat zij niet een hele dag non-stop op een stoel zitten. Een airhockeytafel op kantoor is de ideale manier om lekker fit en actief te blijven op het werk.. Upgrade het kantoor met deze geweldige tafels en maak veel punten tijdens de pauzes in de strijd tegen je collega’s!

airhockeytafel voor op kantoor kopen

Speelplezier-online.nl biedt een uitgebreid assortiment airhockeytafels aan voor bij u op het kantoor. Voor de aanschaf van een airhockeytafel voor op het kantoor zit u bij Speelplezier-online.nl dan ook helemaal goed. De populairste tafels die wij verkopen zijn van het merk Pegasi. De airhockeytafels zijn geschikt voor intensief recreatief gebruik thuis, verenigingen, of op uw bedrijf.

Ook op scholen hebben de tafels meerwaarde. Kinderen/jongeren kunnen in de pauzes een spannend potje spelen tegen hun vrienden. Dit is een erg goede afleiding en de kinderen leren op een leuke manier om samen met competitie gevoel om te gaan. De indoor tafels zijn niet bestand tegen vocht en weersinvloeden maar kunnen bij mooi weer prima buiten worden gebruikt. Als u een nieuwe airhockeytafel voor bij u op het kantoor wil kopen zit u bij Speelplezier-online.nl dan ook helemaal goed!

Waarom een airhockeytafel op het werk?

Op zoek naar een airhockeytafel voor bij u op het kantoor? Zoek niet verder. Speelplezier-online.nl heeft een ruim aanbod airhockeytafels voor u geselecteerd. Ook voor de collega’s op de werkvloer is het erg belangrijk dat zij niet een hele dag non-stop op een stoel zitten. Een airhockeytafel van Speelplezier-online.nl lost dat probleem meteen op!

Tijdens de strijd tegen uw collega’s werkt u ondertussen aan een goede sfeer op de werkvloer. Gezelligheid binnen het bedrijf is erg belangrijk. Terwijl u even in de pauze een potje speelt op het kantoor bouwt u aan de teambuilding met collega’s!

Zakelijke airhockeytafel kopen bij Speelplezier-online.nl

Bent u al een hele tijd aan het zoeken naar een nieuwe airhockeytafel voor op het kantoor? Zoek niet verder. Speelplezier-online.nl heeft een ruim aanbod airhockeytafels voor u geselecteerd. Dus bestel snel op Speelplezier-online.nl!

 

Vindt u het lastig om de tafels zelf te monteren? Speelplezier-online.nl verzorgt tegen meerprijs graag de montage voor u. Heeft u nou nog andere vragen of kunnen we u nog ergens anders mee helpen, Speelplezier-online.nl helpt u graag met uw vragen.

Dankzij onze airhockeytafels worden uw pauzes veel leuker. Een must have voor elk kantoor. Wij wensen u veel speelplezier!

Airhockeytafel.nl helpt ook bedrijven, verenigingen, instellingen en organisaties met het selecteren van de juiste airhockeytafel. Neem vrijblijvend contact op met onze helpdesk om uw wensen te bespreken. U kunt contact op nemen via de mail ([email protected]) of telefonisch op 074 - 852 72 64.

Airhockeytafel.nl heeft naast haar particuliere klanten veel ervaring met het leveren aan organisaties. Wij leveren de producten bij u op het bedrijf, de levering wordt verzorgt door vervoerders waar wij al jaren zaken mee doen. Indien nodig kunnen wij u tegen meerprijs helpen de speeltafel te monteren.  Indien dit gewenst is, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Prijzen worden berekend op basis van het model en reistijd.