Leveringsinformatie rondom Coronavirus!
Wij leveren volgens aangepaste levertijden, uw bestelling kan vertraging oplopen. Ivm onvoorziene drukte is niet alles op voorraad mail ons svp voor actuele voorraden.
Bel ons +31 (0)546 30 50 74

Gratis verzending boven de €59,-

Professionele airhockeytafels

Voor een professionele airhockeytafel bent u bij Airhockeytafel.nl aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van professionele speeltafels. Bij ons kunt u hufterproof airhockeytafels, outdoor airhockeytafels en airhockeytafel met muntinworp vinden. Ons ruime aanbod, de jarenlange ervaring en het monteren bij levering zorgen ervoor dat veel klanten voor Airhockeytafel.nl kiezen.

Airhockey voor professioneel gebruik

Een professionele airhockeytafel is een speeltafel die gebruikt wordt voor zwaar en intensief gebruik. Bijvoorbeeld bij speeltuinen, openbare gelegenheden, sportkantines of bij bedrijven. Onze airhockeytafels in de categorie professioneel zijn erg zwaar, hierdoor zijn ze hufterproof en bestand tegen intensief gebruik.

10 artikel(en)

per pagina

10 artikel(en)

per pagina

 

Airhockeytafel met muntinworp

Wij hebben ook airhockeytafels die uitgerust zijn met een mogelijkheid voor muntinworp. Een airhockeytafel met muntinworp worden voornamelijk ingezet op scholen, sportkantines, speeltuinen of openbare gelegenheden. U kunt kiezen uit een inworp van 50 eurocent, 1 euro, 2 euro of speciale munten voor de tafel. Bent u op zoek naar een airhockeytafel voor zakelijk gebruik, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Outdoor airhockeytafel

Over het algemeen zijn airhockeytafels niet geschikt voor buitengebruik. Het contact met water zorgt ervoor dat de bovenste laag beschadigd raakt en niet meer gebruikt kan worden. Sommige modellen zijn ook geschikt voor permanent outdoor gebruik.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over welke airhockeytafel het beste aansluit bij uw situatie? Neem gerust contact met ons op voor een passend advies.