Leveringsinformatie rondom Coronavirus!
Wij leveren volgens aangepaste levertijden, uw bestelling kan vertraging oplopen. Ivm onvoorziene drukte is niet alles op voorraad mail ons svp voor actuele voorraden.
Bel ons +31 (0)546 30 50 74

Gratis verzending boven de €59,-

Recreatieve airhockeytafels

De airhockeytafels in de categorie “recreatief” zijn voor hobbymatig gebruik. Deze speeltafels zijn bedoeld voor recreatief gebruik thuis, op de zaak of wellicht scholen, instellingen of verenigingen. De meeste airhockeytafels in deze categorie zijn niet 100% hufterproof maar kunnen zeker tegen een stootje. Wij adviseren deze tafels niet in te zetten op openbare gelegenheden. Er wordt vaak fanatiek en zeer intensief gespeeld het is dan verstandig om een wat zwaardere airhockeytafel in te zetten.

Airhockeytafel voor de kleintjes

Voor de kleintjes volstaan de wat lichtere airhockeytafels prima. Voor kinderen tot een jaar of 10 kunt u goed slagen in de prijsklasse €0,00 tot €300,-. Vanaf €300,- heeft u al een mooie airhockeytafel die net wat stabieler staat en daardoor ook intensiever bespeeld kan worden. Wij hebben al airhockeytafels vanaf €75,-. U kunt zich voorstellen dat de verschillen in prijs ergens weg komen, hoe hoger de prijs des te beter zijn de gebruikte materialen en speel eigenschappen.

Inklapbare airhockeytafel

U wilt graag een mooie airhockeytafel maar u heeft niet de ruimte om de tafel altijd op zijn plek te laten staan. Geen probleem! Wij hebben meerdere opklapbare airhockeytafels. Deze tafels hebben een speciaal onderstel zodat de tafel gekanteld kan worden. U kunt de tafel dan mooi compact wegzetten zonder dat u al te veel ruimte verliest.

Artikelen 1 tot 15 van 25 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 15 van 25 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2