Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Recreatieve airhockeytafels

per pagina
De airhockeytafels in de categorie “recreatief” zijn voor hobbymatig gebruik. Deze speeltafels zijn bedoeld voor recreatief gebruik thuis, op de zaak of wellicht scholen, instellingen of verenigingen. De meeste airhockeytafels in deze categorie zijn niet 100% hufterproof maar kunnen zeker tegen een stootje. Wij adviseren deze tafels niet in te zetten op openbare gelegenheden. Er wordt vaak fanatiek en zeer intensief gespeeld het is dan verstandig om een wat zwaardere airhockeytafel in te zetten.

Airhockeytafel voor de kleintjes

Voor de kleintjes volstaan de wat lichtere airhockeytafels prima. Voor kinderen tot een jaar of 10 kunt u goed slagen in de prijsklasse €0,00 tot €300,-. Vanaf €300,- heeft u al een mooie airhockeytafel die net wat stabieler staat en daardoor ook intensiever bespeeld kan worden. Wij hebben al airhockeytafels vanaf €75,-. U kunt zich voorstellen dat de verschillen in prijs ergens weg komen, hoe hoger de prijs des te beter zijn de gebruikte materialen en speel eigenschappen.

Inklapbare airhockeytafel

U wilt graag een mooie airhockeytafel maar u heeft niet de ruimte om de tafel altijd op zijn plek te laten staan. Geen probleem! Wij hebben meerdere opklapbare airhockeytafels. Deze tafels hebben een speciaal onderstel zodat de tafel gekanteld kan worden. U kunt de tafel dan mooi compact wegzetten zonder dat u al te veel ruimte verliest.