Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Veel gestelde vragen

Ik bestel voor de eerste keer bij Airhockeytafel.nl Hoe werkt dit?
Als u de eerste keer bij ons bestelt, vragen wij u om een account aan te maken. Het aanmaken van een account stellen wij niet verplicht. Bij de stappen in de winkelwagen, krijgt u vanzelf de mogelijkheid om zo’n account aan te maken. Ook zonder account kunt u dus een bestelling plaatsen. Om bij Airhockeytafel.nl te bestellen moet u 16 jaar of ouder zijn. U kunt alleen bestellen indien u een (aflever-) adres opgeeft en betaalt met Nederlands betaalmiddel.

Zijn de vermelde prijzen in de webshop inclusief of exclusief BTW?
Alle vermelde prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW.

Kan ik ruilen of retourneren als ik via de webshop heb besteld?
Vrijwel alle artikelen die u via internet heeft gekocht, kunt u terugsturen naar onze webshop. De artikelen moeten dan wel, indien redelijkerwijs mogelijk, ongebruikt, onbeschadigd en in de originele staat en verpakking zijn. Nadat wij de artikelen in goede staat hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag aan u terugbetaald. Wanneer u de bestelling retour stuurt naar de webshop, kunnen we geen vervangend exemplaar sturen voor het geretourneerde artikel. U ontvangt dan het aankoopbedrag terug op uw rekening.

Kan ik ook telefonisch of via e-mail een bestelling plaatsen?
Helaas is het niet mogelijk om telefonisch of via e-mail een bestelling te plaatsen omdat al onze orders automatisch verwerkt worden. U kunt een bestelling plaatsen via onze webshop.

Worden alle voetbaltafels gratis thuis geleverd?
Alle airhockeytafels worden gratis geleverd. De airhockeytafels worden in de doos geleverd. Indien uw zelf niet in staat bent- of in de gelegenheid bent- om de airhockeytafel in elkaar te zetten kunt u gebruik maken van de montageservice van Airhockeytafel.nl.