Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Airhockey verbeterd de gezondheid

We weten allemaal dat bewegen goed is voor ons lichaam. Maar wist u dat leuke dingen doen, zoals airhockey spelen, ook goed kan zijn voor uw gezondheid? Echt waar! Airhockey is niet alleen leuk en spannend, het kan ook helpen om uw lichaam en geest gezond te houden. Hieronder bespreken we hoe airhockey spelen u kan helpen om gezonder te leven en welke voordelen dat met zich meebrengt.

Actieve beweging en calorieverbranding

Een heel goede reden om airhockey te spelen, is dat u lekker actief bezig bent. Als u airhockey speelt, beweeg u veel. U gebruikt uw armen, handen en hele lichaam om de puck te slaan en te verdedigen. Dit bewegen zorgt ervoor dat je calorieën verbrandt. Het is misschien niet zo zwaar als sommige andere sporten, maar het telt wel mee voor uw dagelijkse beweging en het kan u helpen om op een gezond gewicht te blijven.

Verbetert de hand-oog coördinatie

Airhockey spelen helpt u om goed te kunnen samenwerken tussen uw ogen en handen. U moet snel kunnen reageren als de puck beweegt en goed kunnen slaan om punten te halen. Als u vaak airhockey speelt, wordt u beter in dit samenwerken van uw ogen en handen. Dat helpt niet alleen bij het spel, maar ook bij andere dingen die u in het dagelijks leven doet waarbij samenwerken belangrijk is.

Stressverlichting en ontspanning

Airhockey spelen kan u ook helpen om stress te verminderen en te ontspannen. Tijdens het spel focust u zich helemaal op de puck en het doel om punten te halen. Dit kan u helpen om even niet aan stressvolle dingen te denken en u fijn en ontspannen te voelen. En als u fanatiek speelt, kunnen uw hersenen ook stofjes aanmaken die u blij maken en stress verminderen.

Sociale interactie en plezier

Airhockey is vaak een spel dat u samen met vrienden, familie of anderen kunt spelen. Samen lachen, plezier maken en wedstrijden spelen kan helpen om goed met anderen om te gaan en nieuwe vrienden te maken. Samen zijn en plezier hebben zijn belangrijk voor een gezonde levensstijl en kunnen u gelukkig maken.

Blijf mentaal scherp

Bij airhockey moet u snel beslissen, slim nadenken en vooruit denken over wat uw tegenstander zal doen. Dit denkwerk kan uw hersenen actief houden en u helpen om beter te concentreren en sneller te reageren. Door regelmatig airhockey te spelen en deze denkvaardigheden te trainen, kunt u uw hersenen gezond houden.

Een airhockeytafel van Airhockeytafel.nl

Heeft u nog andere vragen of kunnen we u ergens anders mee helpen? Airhockeytafel.nl helpt u graag! Onze klantenservice staat elke vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies.

Opmerkingen

Geen opmerkingen