Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Verbeter uw reactietijd voor airhockey

Airhockey is een spel waarbij u snel moet reageren en precies moet handelen. Als u een goede speler wilt worden en beter wilt worden, is het belangrijk om uw reactiesnelheid te verbeteren. Gelukkig zijn er verschillende oefeningen en technieken die u kunt gebruiken om uw reflexen te trainen en behendiger te worden. Hieronder bespreken we enkele handige manieren om uw reactietijd voor airhockey te verbeteren.

Concentratie en focus

Een goede reactietijd begint met concentratie en focus. Kijk naar de puck en uw tegenstander en laat u niet afleiden. Concentreer helemaal op het spel. Als u bewust bent van alles wat er gebeurt op het speelveld, kunt u beter inschatten wat de tegenstander gaat doen en de puck beter onderscheppen.

Hand-oog coördinatie oefeningen

Voor airhockey is het belangrijk dat u uw handen en ogen goed kunt laten samenwerken. Dit kunt u oefenen met hand-oog coördinatie oefeningen. Gooi bijvoorbeeld een bal tegen de muur en vang hem op met één hand. Of gebruik een pingpongbal en sla deze tegen een muur terwijl u probeert om deze met uw andere hand te vangen. Door deze oefeningen te doen, kunt u uw hand-oog coördinatie verbeteren, wat erg belangrijk is om snel te kunnen reageren bij airhockey.

Snelheidsoefeningen

Bij airhockey moet u snel kunnen bewegen en reageren. Om uw reactiesnelheid te verbeteren, kunt u regelmatig snelheidsoefeningen doen. Gebruik een stopwatch en oefen het snel slaan van de puck zodra deze naar uw kant komt. Probeer steeds sneller te zijn en daag uzelf uit om elke keer een beetje sneller te reageren. Zo wordt u steeds behendiger in het spel.

Trainen met een tegenstander

Als u uw reactietijd wilt verbeteren, is het fijn om tegen een echte tegenstander te spelen. Speel vaak wedstrijden tegen anderen om te kijken hoe snel u kunt reageren en om beter te worden. Als u tegen verschillende mensen speelt, leert u hoe u moet reageren op verschillende speelstijlen en strategieën. Zo word u steeds beter in het spel.

Gebruik van videobeelden

Neem uw airhockey wedstrijden op video op en analyseer je spel. Kijk naar uw reacties en identificeer gebieden waar u sneller had kunnen reageren. Merk op welke bewegingen uw tegenstander maakt voordat hij de puck slaat. Door uzelf te zien spelen, kunt u zich bewust worden van uw sterke punten en zwakke punten en gericht werken aan het verbeteren van uw reactiesnelheid.

Ontspanning en ademhaling

Ontspanning is ook van belang bij het verbeteren van uw reactietijd. Een gespannen lichaam kan langzamere reacties veroorzaken. Zorg ervoor dat u ontspannen bent en diep ademhaalt tijdens het spel. Dit helpt u om sneller te denken en te reageren.

Airhockeytafel van Airhockeytafel.nl

Wist u dat u bij Airhockeytafel.nl gratis verzending ontvangt bij een bestelling vanaf €100 en dat u uw bestelling bij u kunt laten leveren op het gewenste moment? Wacht dus niet langer en bestel snel uw airhockeytafel op Airhockeytafel.nl!

Opmerkingen

Geen opmerkingen