Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

 

Airhockey voor kinderen

Er zijn veel leuke dingen waar kinderen uit kunnen kiezen als ze zich vermaken met digitale spelletjes. Maar soms is het lastig om geen digitale dingen te vinden die ook leuk zijn. Gelukkig is er een spel dat zowel leuk als leerzaam is: airhockey. Airhockey is spannend en kan kinderen ook helpen om iets te leren over wetenschap, technologie en wiskunde. Hieronder ontdekken we hoe airhockey kan helpen bij het leren en welke dingen kinderen kunnen ontdekken terwijl ze plezier maken.

De natuurkunde van airhockey

Bij airhockey glijdt een snelle puck zwevend over het tafeloppervlak. Hierdoor kunnen kinderen op een leuke manier leren over natuurkunde. Ze kunnen ontdekken hoe lucht die uit kleine gaatjes onder het speelveld wordt geblazen, ervoor zorgt dat de puck makkelijker kan bewegen. Door te spelen met verschillende krachten en hoeken, kunnen kinderen meer leren over hoe de puck beweegt, hoe snelheid werkt en hoe beweging in stand blijft.

Wiskundige concepten

Bij airhockey moeten kinderen snel kunnen rekenen en slim nadenken om het spel goed te spelen. Ze moeten snel beslissen over hoeken, afstanden en snelheid om de puck naar het doel van de tegenstander te sturen. Hierdoor kunnen ze hun wiskundige vaardigheden verbeteren, zoals optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen. Ook kunnen kinderen hun score bijhouden, percentages berekenen en grafieken maken om hun vooruitgang te zien en beter te worden in het spel.

Reactietijd en motorische vaardigheden

Airhockey is een spel dat snelle reflexen en uitstekende oog-handcoördinatie vereist. Kinderen kunnen hun reactietijd verbeteren door te oefenen en te leren hoe ze de puck kunnen volgen terwijl deze over de tafel beweegt. Deze ontwikkeling van motorische vaardigheden is niet alleen nuttig voor airhockey, maar ook voor andere sporten en activiteiten.

Teamwork en sociale vaardigheden

Airhockey kan worden gespeeld als een één op één spel of in teams, wat kinderen de kans geeft om samen te werken en hun sociale vaardigheden te ontwikkelen. Samenwerking is essentieel om succesvol te zijn in het spel, en kinderen kunnen leren om te communiceren, strategieën te plannen en elkaar te ondersteunen, ongeacht of ze winnen of verliezen.

Probleemoplossing en kritisch denken

Tijdens het spelen van airhockey worden kinderen geconfronteerd met verschillende situaties waarin ze problemen moeten oplossen en kritisch moeten nadenken om de beste zet te maken. Ze kunnen hun vaardigheden in het nemen van beslissingen en het aanpassen van hun strategieën verbeteren, wat waardevolle levensvaardigheden zijn.

Begrip van snelheid en afstand

Airhockeytafels hebben duidelijke doelgebieden, waardoor kinderen leren over afstanden en snelheid. Door de puck naar het doel van de tegenstander te schieten, kunnen ze experimenteren met verschillende krachtniveaus om te begrijpen hoe deze de snelheid en afstand van de puck beïnvloeden. Dit is een praktische manier om abstracte concepten in de echte wereld te begrijpen.

Airhockeytafel van Airhockeytafel.nl

Wist u dat u bij Airhockeytafel.nl gratis verzending ontvangt bij een bestelling vanaf €100 en dat u uw bestelling bij u kunt laten leveren op het gewenste moment? Wacht dus niet langer en bestel snel uw airhockeytafel op Airhockeytafel.nl!

Heeft u nog andere vragen of kunnen we u ergens anders mee helpen? Airhockeytafel.nl helpt u graag! Onze klantenservice staat elke vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies.

Opmerkingen

Geen opmerkingen