Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Tips en trucs om je vaardigheden te verbeteren

Airhockey is een supersnel spel waarvoor u behendig moet zijn, snel moet kunnen reageren en precies moet kunnen mikken. Als u ervan droomt om een professionele airhockeyspeler te worden en uw tegenstanders te verslaan met soepele bewegingen en geweldige doelpunten, dan zit u hier goed. Hieronder nemen we enkele waardevolle tips en trucs van professionele airhockeyspelers met u door om uw vaardigheden naar een hoger niveau te brengen.

Beheers de basisprincipes

Voordat u een professionele speler kunt worden, is het belangrijk om de basis van airhockey te leren. Sta goed met uw voeten stevig op de grond en uw knieën een beetje gebogen. Zorg ervoor dat u op een prettige afstand van de tafel staat en houd uw pusher goed vast met een stevige grip, maar zonder te verkrampt te raken.

Verbeter je reactievermogen

Bij airhockey is het heel belangrijk dat u snel kunt reageren. Professionele spelers oefenen regelmatig met snelle bewegingen en snelle reflexen. Probeer zelf ook te trainen om de bewegingen van de puck en uw tegenstander snel te kunnen volgen en op hun acties te anticiperen.

Oefen regelmatig

Professionals worden niet vanzelf goed, daarvoor moeten ze veel oefenen. Maak een oefenplan en blijf het volhouden. Train met verschillende manieren van schieten en strategieën om uw vaardigheden in verschillende situaties te verbeteren.

Werk aan uw precisie

Het is heel belangrijk om de puck nauwkeurig te richten bij airhockey. Probeer specifieke punten op het doel te raken en leer om uw slagkracht goed te beheersen. Als u kracht en precisie goed kunt combineren, zult u voor de tegenstanders moeilijk te voorspellen zijn.

Ken uw tegenstanders

Professionele spelers besteden tijd aan het bestuderen van hun tegenstanders. Door hun speelstijlen, zwakke punten en sterke punten te leren kennen, kunt u uw strategieën aanpassen en tijdens een wedstrijd een voorsprong krijgen.

Werk aan uw conditie

Airhockey kan fysiek best zwaar zijn, vooral als u op hoog niveau speelt. Zorg dus dat u in goede conditie bent om vermoeidheid te verminderen en uw concentratie tijdens lange wedstrijden op peil te houden.

Ontwikkel je eigen speelstijl

Terwijl u leert van de technieken van professionele spelers, is het belangrijk om uw eigen manier van spelen te ontwikkelen. Iedereen heeft zijn eigen sterke punten, en het is goed om een persoonlijke speelstijl te hebben waarmee u zich onderscheidt van anderen.

En vergeet niet om van het spel te genieten! Airhockey is een spel en plezier hebben is heel belangrijk. Geniet van het spelen, maak nieuwe vrienden in de airhockey-gemeenschap en wees trots op uw vooruitgang als speler, ongeacht het niveau waarop u speelt.

Airhockeytafel van Airhockeytafel.nl

Heeft u nog andere vragen of kunnen we u ergens anders mee helpen? Airhockeytafel.nl helpt u graag! Onze klantenservice staat elke vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies.

Opmerkingen

Geen opmerkingen