Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

De juiste airhockeytafel voor uw behoeften

Airhockey is een spannend spel. Het maakt niet uit of u vaak airhockey speelt of gewoon af en toe voor de lol, het is belangrijk om de juiste airhockeytafel te kiezen zodat u op de beste tafel kunt spelen. Hieronder geven we handige tips over hoe u de beste airhockeytafel kunt kiezen voor wat u wilt, zoals hoe groot hij moet zijn, welke dingen hij moet kunnen en hoeveel geld u eraan wilt uitgeven.

De juiste grootte

Het is belangrijk om goed na te denken over hoe groot de airhockeytafel moet zijn. De tafel moet in de plek passen waar u hem wilt neerzetten en u moet genoeg ruimte hebben om te bewegen als u speelt. Meet de plek waar u de tafel wilt hebben voordat u er een kiest. Als u meer ruimte hebt om te bewegen, kan het een goed idee zijn om een grotere tafel te kiezen.

Kenmerken om naar te zoeken

Airhockeytafels hebben verschillende aspecten die uw spel beter kunnen maken. Let op de volgende aspecten als u er één kiest:

Luchtsysteem: Kies een tafel met een sterke luchtblazer. Dat zorgt ervoor dat de puck goed kan glijden en het spel echt lijkt.

Scorebord: Sommige tafels hebben elektronische scoreborden. Dat kan handig zijn om de score bij te houden.

Stevigheid: Kijk naar tafels gemaakt van sterke dingen zoals hout of plastic. Dan gaat de tafel lang mee, zelfs als u veel speelt.

Geluid: Let op hoeveel lawaai de tafel maakt. Sommige tafels kunnen best hard zijn. Als u niet van hard geluid houdt, zoek dan naar een tafel die het geluid dempt.

Prijsklasse

U kunt airhockeytafels kopen voor verschillende prijzen. Er zijn goedkope tafels voor thuis en duurdere tafels voor mensen die goed kunnen spelen. Beslis hoeveel geld u wilt uitgeven voordat u gaat zoeken en kijk naar tafels die dat kosten. Duurdere tafels hebben soms meer aspecten en gaan langer mee, maar dat betekent niet altijd dat ze het beste zijn voor wat u wilt.

Beoordelingen en recensies

Voor u een besluit neemt, is het slim om online te kijken wat andere mensen zeggen over verschillende airhockeytafels. Daardoor kunt u beter begrijpen hoe goed de tafel werkt en hoe lang hij meegaat, volgens andere mensen die hem hebben gebruikt.

Een airhockeytafel van Airhockeytafel.nl

Heeft u nog andere vragen of kunnen we u ergens anders mee helpen? Airhockeytafel.nl helpt u graag! Onze klantenservice staat elke vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies.

Opmerkingen

Geen opmerkingen