Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Het onderhouden van airhockeytafels

Airhockey is een leuk en spannend spel dat door mensen van alle leeftijden wordt gespeeld. Of u nu een airhockeytafel thuis hebt, in een recreatiecentrum of in een speelhal, is het belangrijk om regelmatig onderhoud te doen zodat je tafel altijd goed werkt en u er lang plezier van kunt hebben. Hieronder geven we een aantal handige tips en richtlijnen voor het onderhouden van airhockeytafels. Door deze eenvoudige stappen te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw airhockeytafel altijd in goede conditie blijft, de spelervaring verbetert en de levensduur van het spel verlengt.

Reiniging en stofverwijdering

Het is belangrijk om uw airhockeytafel regelmatig schoon te maken om stof en vuil te verwijderen. Dit kan namelijk invloed hebben op de speelprestaties. Gebruik een zachte doek en een mild reinigingsmiddel om het speeloppervlak en de zijwanden goed schoon te maken. Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen, want die kunnen krassen veroorzaken. Verwijder stof en vuil uit de luchtkanalen en ventilatieopeningen door middel van een stofzuiger of perslucht.

Controleer de blower

De blower is verantwoordelijk voor het creëren van de luchtstroom die de puck op het speeloppervlak zwevend houdt. Controleer regelmatig of de blower goed werkt en zorg ervoor dat de luchtstroom voldoende krachtig is. Reinig de blowerventilator en controleer op eventuele verstoppingen die de luchtstroom kunnen belemmeren. Als de blower niet goed werkt, raadpleeg dan de handleiding van de fabrikant of schakel een professional in voor reparatie of vervanging.

Smeermiddel voor de pucks

Om soepele en snelle bewegingen van de puck te garanderen, is het belangrijk om regelmatig smeermiddel toe te passen op het speeloppervlak. Gebruik een door de fabrikant aanbevolen smeermiddel en breng het gelijkmatig aan over het speeloppervlak. Vermijd overmatig gebruik van smeermiddel, aangezien dit kan leiden tot een ophoping van wasachtige resten.

Controleer de scoreborden en elektronica

Als je een airhockeytafel hebt met elektronische scoreborden, controleer dan regelmatig of de scoreborden goed werken. Test de knoppen en functionaliteit om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert. Als er problemen zijn, controleer dan de aansluitingen en bekabeling of neem contact op met een professionele reparatiedienst.

Bescherming tegen schade

Om je airhockeytafel te beschermen tegen ongewenste schade, is het aan te raden om een beschermhoes te gebruiken wanneer de tafel niet in gebruik is. Dit beschermt het speeloppervlak tegen stof en krassen. Zorg er ook voor dat de tafel op een geschikte locatie staat, uit de buurt van vocht, direct zonlicht en extreme temperaturen. Dit kan ook schadelijk zijn voor de tafel als deze niet wordt gebruikt.

Tips van Airhockeytafel.nl

Door uw airhokceytafel met de tips van Airhokceytafel.nl te onderhouden behoudt u de speelprestaties, verlengt u de levensduur van het spel en heeft u gegarandeerd langdurig plezier. Door regelmatig schoon te maken, de blower te controleren, smeermiddel toe te passen, de scoreborden te controleren en bescherming te bieden tegen schade, kun je ervoor zorgen dat je airhockeytafel altijd in optimale staat verkeert. Neem de tijd om deze eenvoudige stappen te volgen

Opmerkingen

Geen opmerkingen